Honda EU 30i prijenosni agregat

 • Maksimalna snaga 3000 W
 • Dimenzije (mm) D 622 x Š 379 x V 489
 • Težina 35,2 kg
   
 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 18.990,00 KN
WEBSHOP CIJENA: 18.040,50 KN
 
 
 
 
Šifra proizvoda:
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

EU 30i

Čista prijenosna snaga
Kompaktni, lagani i krajnje tihi, naš asortiman praktičnih prijenosnih agregata omogućava prvorazrednu čistu snagu i na najzabačenijim mjestima. Ovi iznimno prenosivi agregati s učinkovitom potrošnjom goriva imaju akustično izolirana kućišta i napredan ispušni sustav, čime je postignuto smanjenje buke pri radu na ugodnu razinu. Masa agregata svedena je na minimum korištenjem ultra laganih materijala kao što je magnezij. Jedinstvena pretvarač-tehnologija koja se nalazi na našim modelima EU asortimana, proizvodi visokokvalitetnu električnu energijukoja je potrebna za osjetljivu elektroničku opremu, kao što su računala, bez rizika da dođe do pada sustava ili električnog oštećenja. Svi naši prijenosni modeli imaju Eco-throttle™ koji automatski prilagođava brzinu rada motora potrebnoj snazi aparata koji se iz agregata napaja, čime se postiže nevjerojatna ušteda goriva. Dodatno, dva ista modela EX ili EU asortimana mogu se povezati zajedno paralelnim kabelom. Time se udvostručuje nazivna snaga, što znači da se raspon primjene naših agregata dodatno povećava.

Tehničke karakteristike

 • Maksimalna snaga 3000 W
 • Nazivna snaga 2600 W
 • Spremnik goriva 5,9 L
 • Nazivno vrijeme rada 3h50
 • Dimenzije (mm) D 622 x Š 379 x V 489
 • Težina 35,2 kg
 • Razina buke (2000/14/EC, 2005/88/EC) 92dB(A)
 • Oblik utičnice 16A-230V

Značajke
PRETVARAČ - INVERTER

Agregati s pretvaračem koje je Honda razvila još 1987. godine stvaraju čistu energiju visoke kvalitete i ne ovise o broju okretaja. Vrhunska tehnologija omogućava iznimno kompaktan uređaj s alternatorom koji je gotovo dvostruko manji nego kod tradicionalnih agregata. Idealni za opskrbu energijom iznimno osjetljive elektroničke opreme kao što su računala, pretvarači daju optimalnu električnu energiju za reaktivna i elektronička opterećenja, osiguravajući pritom najbolji rad aparata i njegovu dugovječnost.
Agregati s pretvaračem nude brojne prednosti, uključujući smanjenu buku, smanjenu masu i efikasniju potrošnju goriva od tradicionalnih modela.

Naš asortiman agregata

Pokretani 4-taktnim motorom našeg poznatog komercijalnog GX asortimana, inovativni Honda agregati dizajnirani su da budu siguran izvor visoke kvalitete i pouzdane snage. Razvijeni kako bi se nosili s najtežim uvjetima okoline i za najzahtjevniju profesionalnu primjenu oni izvršavaju svoje zadatke s ohrabrujućom lakoćom i učinkovitošću. Moćni, praktični i lako prenosivi, karakteristike su zbog kojih Honda agregati nemaju dostojnog suparnika.

Primjena u kućanstvu

Honda agregati osiguravaju energiju visoke kvalitete Vašim kućanskim aparatima. Svi kućanski aparati, za razliku od robusne profesionalne opreme, vrlo su osjetljivi na kvalitetu električne energije. Iz tog razloga Honda je razvila agregate visoke tehnologije koji proizvode napon dobre kvalitete i iznimno stabilne frekvencije. Time se Vašoj opremi omogućava postizanje maksimalne učinkovitosti i osigurava dugotrajnost aparata. Preporučeni proizvodi: Prijenosni agregati.

Polu-profesionalna primjena

Kada Vam treba samo električna energija i pouzdan proizvod. Tipična primjena Honda agregata je za pokretanje robusne industrijske opreme, a također i za iznimne situacije u kojima je pouzdanost prioritet. Preporučeni proizvodi: Agregati za dugotrajni rad.

Profesionalna primjena

Za one koji trebaju najbolje od najboljeg. S Honda agregatom, pokretanim našim pouzdanim motorima poznatim širom svijeta možete očekivati kvalitetan proizvod. S agregatima kvalitetu električne energije je teško odrediti: samo priključite svoj električni uređaj i on radi. Profesionalci ne samo da trebaju jak i izdržljiv agregat, nego i sigurnost da će svaki aparat koji se priključi raditi maksimalnom učinkovitošću ne gubeći snagu. Dugoročno gledano, korištenje električne energije loše kvalitete oštetiti će i skratiti životni vijek Vašeg aparata. Preporučeni proizvodi: Agregati za dugotrajan rad visoke učinkovitosti, Agregati visoke tehnologije za dugotrajan rad, Agregati visoke tehnologije za lako premještanje.

 

Kupite i povezane proizvode: