Uvjeti kupnje

Istaknute cijene izražene su u kunama sa uključenim PDV–om.
Ponuđeni artikli su kvalitetom i cijenom izuzetno konkurentni u odnosu na ekvivalente na tržištu.
Zastupljeni su proizvodi poznatih i renomiranih svjetskih proizvođača.
Prikazane slike su informativnog karaktera te u nekim slučajevima ne moraju biti istovjetne opisu artikla.


Za raspoloživost artikala molimo da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Ukoliko nekog artikla koji Vas zanima nema na našoj stranici, pošaljite nam upit te ćemo Vas obavijestiti o cijeni i mogućnostima nabave.

Plaćanje možete izvršiti internet bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom u pošti, banci ili FINI na naš račun IBAN: HR1024840081101132141 kod Raiffeisenbank Austria d.d., a prema ponudi-predračunu koju dobijete nakon što ste je zatražili putem e-maila ili telefona.

Robu možete preuzeti na našem skladištu ili Vam je možemo poslati dostavnom službom na adresu koju navedete. Cijenu dostave plaća kupac po tarifi dostavne službe. Za neke isporuke dostava je gratis, npr. za isporuku guma, vanbrodskih motora, gumenjaka, splavi, ...

Rok isporuke i proces dostave počinje onoga trenutka kada su uplaćena sredstva registrirana na računu Prodavatelja nakon čega se Prodavatelj obvezuje poslati pošiljku prema navedenom roku u ponudi-predračunu ili ranije ukoliko to mogućnosti dozvoljavaju. Subote, nedjelje i blagdani se ne računaju u rok isporuke. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Prodavatelja, Prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Roba se pakira prema pravilima struke te je oštećenje robe smanjeno na najnižu moguću razinu tako da u dosadašnjem poslovanju nismo imali reklamacije. Bez obzira na prethodno navedeno, Kupac je prilikom preuzimanja dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju možebitnog oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču-djelatniku tvrtke koja vrši dostavu.
Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako Kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti Prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

  Delani nautička trgovina - Sve