Navionics GOLD 43XG Cijelo Sredozemlje + Crno more + Dunav

cijelo Sredozemlje +Jadransko more + Crno more + Dunav, na SD / MicroSD formatu ... podrška za sve proizvođače Humminbird, Lowrance, Raymarine itd. 

 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 2.100,00 KN
WEBSHOP CIJENA: 1.974,00 KN
 
 
 
 
Šifra proizvoda: 43XG
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

Navionics GOLD 43XG pokriva cijelo Sredozemlje + Crno more + Dunav, dočazi na SD / MicroSD formatu

Pokriva regiju cijeloga Mediterana, Jadranskog mora, Crnog mora i rijeke Dunava ... podrška za sve proizvođače Humminbird, Lowrance, Raymarine itd. 

Navionics je, zahvaljujući najvećoj bazi podataka koja obuhvaća mora, jezera i rijeke, uspostavio

cijelo Sredozemlje + Crno more + Dunav, na SD / MicroSD formatu

pokriva regiju cijeloga Mediterana, Jadranskog mora, Crnog mora i rijeke Dunava ... podrška za sve proizvođače Humminbird, Lowrance, Raymarine itd. 

vodstvo na svjetskom tržištu koje i dalje raste svake godine. Uz kvalitetu i uslugu, jednostavnost, tehnološke inovacije i sigurnost plovidbe glavne su karakteristike Navionics elektroničkih karata.

Kompanija Navionics je smještena u Viareggio, Italija, uz postrojenja u sedam drugih zemalja u kojima vrši istraživanja, razvoj, operacije, proizvodnju. Sjedište u Viareggiu se bavi isključivo Europskim tržištem, Afrikom, Azijom i Oceanijom dok se za područje Amerike bavi sjedište u Wareham, Massachusetts, te Navionics Australia, Navionics France i Navionics UK koji su odgovorni za svoje lokalne regije.

 

Kupite i povezane proizvode: