Navionics+ Local 5G526SA (Grado-Zlarin)

Sjeverni i Srednji Jadran

  • uz kupnju Humminbirda cijena je 700 kn
  • Sjeverni i Srednji Jadran (od Grada u Italiji do Zlarina kod Šibenika)... na SD/MicroSD formatu ... podrška za sve proizvođače Humminbird, Lowrance, Raymarine itd.
 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 1.250,00 KN
WEBSHOP CIJENA: 1.125,00 KN
 
 
 
 
Šifra proizvoda: 5G526SA
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

Uz kupnju HUMMINBIRD uređaja serije G2 cijena je 700,00 KN

Navionics+ Local  5G526SA (Grado-Zlarin) pokriva regiju od Grada u Italiji do Zlarina kod Šibenika... na SD/MicroSD formatu ... podrška za sve proizvođače Humminbird, Lowrance, Raymarine itd.

Navionics Plus je najprodavanija nautička kartografija, bilo za profesionalne ribare, bilo za vlasnike plovila za razonodu. Navionics Plus kartografija obiluje detaljima. Jednostavna je za korištenje što ju čini pristpačnom svim moreplovcima. Pomoću ove kartografije imate pristup informacijama podmorja (dubina, brakovi, izobate), planovima luka, uslugama na moru … i mnogim drugima.

Navionics kartografija

Navionics je, zahvaljujući najvećoj bazi podataka koja obuhvaća mora, jezera i rijeke, uspostavio vodstvo na svjetskom tržištu koje i dalje raste svake godine. Uz kvalitetu i uslugu, jednostavnost, tehnološke inovacije i sigurnost plovidbe glavne su karakteristike Navionics elektroničkih karata.

Kompanija Navionics je smještena u Viareggio, Italija, uz postrojenja u sedam drugih zemalja u kojima vrši istraživanja, razvoj, operacije, proizvodnju. Sjedište u Viareggiu se bavi isključivo Europskim tržištem, Afrikom, Azijom i Oceanijom dok se za područje Amerike bavi sjedište u Wareham, Massachusetts, te Navionics Australia, Navionics France i Navionics UK koji su odgovorni za svoje lokalne regije.

Nautical Chart

Navionics Plus sadrži najtočnije informacije mora i jezera. Sadrži detaljne podatke koji Vam koriste pri plovidbi i jedrenju kao što su planovi luka, izobate, servisi u marinama, podaci o strujanjima i ostale podatke koji vam mogu pomoći pri navigaciji. Baza podataka sadržana u ovoj kartografiji skuplja se već 30 godina. Pomoću Navionics Boating aplikacije možete skinuti ovu kartografiju na PC ili na pametni telefon / tablet. Navionics Plus kartografiju možete nadograditi besplatno u roku od godine dana od kupnje kartografije. Bilježimo svakodnevno oko 2.000 update-a. O kvaliteti Navionics Plus kartografije govori i višestruka nagrađivanost iste od strane mnogih međunarodnih udruga. Naši korisnici su se uvjerili u dobrobiti cijele "Navionics zajednice" koja svakodnevno javlja promjene na terenu i koje mi uvažavamo i ugrađujemo u nove update-e.

SonarChart

SonarChart kartografija sadržana u Navionics Plus kartografiji obiluje zavidnim detaljima podmorja, uzimajući u obzir i promjenu uvjeta na moru, jezerima i rijekama. Stvoirte svoju SonarChart kartografiju putem plotera ili pametnog telefona. Naučite kako  stvoriti vlastitu kartografiju bez obzira je li proizvođač Vašeg uređaja Humminbird, Lowrance, Raymarine, Simrad, B&G, ili Garmin. Pogledajte ovdje postupak stvaranja kartografije. Još lakše je napraviti SonarChart™ Live kartografiju pomoću pametnog telefona. Stvarajući SonarChart Live kartografiju možete već za vrijeme vožnje pratiti poboljšanje pokrivenosti u stvarnom vremenu. Za više informacija kliknite ovdje. Ako imate Raymarine Wi-fi uređaj, ne trebate niti micati SD karticu iz uređaja kako biste nadogradili kartografiju već to možete napraviti pomoću Plotter Synch funkcije kojom ovi uređaji raspolažu. Raspoložive su i SonarChart karte za Garmin.

http://www.navionics.com/en/navipedia/sonarcharts-amazing-detail-any-depth-level

 

Kupite i povezane proizvode: