Navionics+ Local 5G525SA (Rab-Petrovac CG)

Srednji i Južni Jadran

  • uz kupnju Humminbirda cijena je 700 kn
  • Srednji i Južni Jadran (od otoka Raba do Petrovca na moru u Crnoj Gori) ...na SD/MicroSD formatu ...
 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 1.200,00 KN
WEBSHOP CIJENA: 1.140,00 KN
 
 
 
 
Šifra proizvoda: 5G525SA
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

Uz kupnju HUMMINBIRD uređaja serije G2 cijena je 700,00 KN

Navionics+ Local  5G525SA (Rab-Petrovac CG) srednji i južni jadran 

Navionics Plus nautička kartografija na SD / MicroSD formatu ... pokriva regiju od otoka Raba do Petrovca na moru u Crnoj Gori ... podrška za sve proizvođače Humminbird, Lowrance, Raymarine itd.

Navionics Plus je najprodavanija nautička kartografija, obiluje detaljima, jednostavna je za korištenje što ju čini pristpačnom svim moreplovcima. Pomoću ove kartografije imate pristup informacijama podmorja (dubina, brakovi, izobate), planovima luka, uslugama na moru … i mnogim drugima

Navionics Plus kartografija se sastoji od tri osnovne komponente: nautičke kartografije (nautical chart, kartografije za ribolov (SonarChart) i podataka koje Navionics dobiva od ComunityEdits zajednice.

Nautical Chart

Navionics Plus sadrži najtočnije informacije mora i jezera. Sadrži detaljne podatke koji Vam koriste pri plovidbi i jedrenju kao što su planovi luka, izobate, servisi u marinama, podaci o strujanjima i ostale podatke koji vam mogu pomoći pri navigaciji. Baza podataka sadržana u ovoj kartografiji skuplja se već 30 godina. Pomoću Navionics Boating aplikacije možete skinuti ovu kartografiju na PC ili na pametni telefon / tablet. Navionics Plus kartografiju možete nadograditi besplatno u roku od godine dana od kupnje kartografije. Bilježimo svakodnevno oko 2.000 update-a. O kvaliteti Navionics Plus kartografije govori i višestruka nagrađivanost iste od strane mnogih međunarodnih udruga. Naši korisnici su se uvjerili u dobrobiti cijele "Navionics zajednice" koja svakodnevno javlja promjene na terenu i koje mi uvažavamo i ugrađujemo u nove update-e.

SonarChart

SonarChart kartografija sadržana u Navionics Plus kartografiji obiluje zavidnim detaljima podmorja, uzimajući u obzir i promjenu uvjeta na moru, jezerima i rijekama. Stvoirte svoju SonarChart kartografiju putem plotera ili pametnog telefona. Naučite kako  stvoriti vlastitu kartografiju bez obzira je li proizvođač Vašeg uređaja Humminbird, Lowrance, Raymarine, Simrad, B&G, ili Garmin. Pogledajte ovdje postupak stvaranja kartografije. Još lakše je napraviti SonarChart™ Live kartografiju pomoću pametnog telefona. Stvarajući SonarChart Live kartografiju možete već za vrijeme vožnje pratiti poboljšanje pokrivenosti u stvarnom vremenu. Za više informacija kliknite ovdje. Ako imate Raymarine Wi-fi uređaj, ne trebate niti micati SD karticu iz uređaja kako biste nadogradili kartografiju već to možete napraviti pomoću Plotter Synch funkcije kojom ovi uređaji raspolažu. 

 

Kupite i povezane proizvode: