ICEY-TEK IT-160 ledenica 160 litara

 • Vanjske dim.1300 x 530 x 515 mm
 • Unutarnje dim. 1125 x 375 x 400 mm
 • Kapacitet: 160 litara
 • Drenaža: lijeva/desna
 • Težina: 27kg
 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 630,00 € 4746,74 kn
WEBSHOP CIJENA: 567,00 €
 
4272,06 kn
 
 
 
Šifra proizvoda: IT-160
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

ICEY-TEK IT-160 ledenica 160 litara

 • Vanjske dimenzije: Š x D x V: 1300 x 530 x 515 mm
 • Unutarnje dimenzije: Š x D x V: 1125 x 375 x 400 mm
 • Kapacitet: 160 litara
 • Drenaža: lijeva/desna
 • Težina: 27kg

........................................................................................................................

ICEY-TEK spada u premium razred ledenica i najpopularnija je ledenica među sportskim ribolovcima i profesionalnim ribarima. Ekonomične i praktične, idealno su rješenje za skladištenje i transport raznovrsne robe, od svježe ulovljene ribe do pića ili hrane za obiteljski izlet odnosno roštilj.

Icey-Tek ice box kutije (ledenice, jacere) za održavanje temperature su kutije sa najboljim izolacijskim karakteristikama koje se trenutno mogu naći, a zbog količine ugrađene izolacijske komponente održavat će hladnoću kao i toplinu unutar kutije. Čak i kad je vanjska temperatura iznad 32 oC Icey-Tek kutija će omogućiti dovoljno niske temperature za održavanje leda do 10 dana i dulje ! Icey-Tek jacere su priznati proizvodi za održavanje maksimalnih svojstava izolacije, testirala ih je i NASA te upotrijebila Icey-Tek kutije za dijelove izolacijskih spremnika! 

ICEY-TEK ledenica je idealna za održavanje stvari hladnima za vrijeme Vaše plovidbe, ribolova, kampiranja, roštilja ili ugodnog druženja na plaži. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana. Uvezen iz SAD-a, termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće su i otporne su na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg. Jedini brand dostupan u brojnim bojama i veličinama, ovisno o željama.

U današnjoj širokoj ponudi ledenica, ICEY TEK se od ostalih izdvaja po svojoj izdržljivosti na vanjske vremenske utjecaje i izolacijskim svojstvima, jer s jednakom učinkovitošću neovisno o vremenskim uvjetima, zadržava termodinamička svojstva. Dostupne su u dužim ili četvrtastim verzijama, te u veličinama koje se protežu od 25 litara do ogromnih 760 litara, koje u kombinaciji s ICEY TEK gel paketima čuvaju sadržaj hladnim i do 8 dana. U ponudi imamo i po mjeri izrađene jastuke koji ledenice pretvaraju u udobnu sjedalicu tj. savršeno dodatno sjedeće mjesto na brodu, kao i  „ICEY TEK GEL PACK-ove“ koji će produljiti trajanje leda, te omogućiti još kvalitetnije održavanje temperature

Upotreba

Kutija se može rashlađivati sa ledom ili Techni Ice vrećicama. Ako upotrebljavate led, koristite led u velikim komadima koji je učinkovitiji nego smrvljeni led. Smanjite temperaturu ledenice najmanje tri sata prije spremanja ribe ili hrane. Kako će se led topiti, koristite se ventilima za ispuštanje vode.  Na taj način povećati ćete trajanje preostalog leda. Što je dulji period hlađenja unutrašnjosti kutije, dulji će biti period upotrebe. Predhlađenje će osigurati veću postojanost sadržaja kutije. Ako želite svježe ulovljenu ribu održati svježu do kraja Vašeg ribolova, koristite Icey-Tek kutije za održavanje temperature. Onog trenutka, kada ste ribu izvadili iz vode, započet će proces kvarenja. Hoće li krajnja destinacija biti obiteljski stol ili tržnica, svježina ribe će uvelike doprinjeti doživljaju Vaše večere. Da bi to postigli, ribu je potrebno što prije i na što kvalitetniji način uskladištiti, a najbolji način za to je kroz upotrebu Icey-Tek kutija za održavanje temperature. Ukoliko svježe ulovljena riba nije kvalitetno pohranjena, ne samo što će to utjecati na njezin okus prilikom konzumacije, nego će se to odraziti i izravno na Vaše zdravlje. Naime, ukoliko se riba odmah ne pohrani u led (na temperaturu min 4 oC), moguće su brojne zdravstvene tegobe. Nepridržavanje pravilnog pohranjivanja svježe ribe, kao posljedica se može pojaviti razvoj bakterija, koja za ljudsko zdravlje može prouzrokovati oboljenje, kao Vibrio Vulnificus.

Što čini Icey-Tek najboljim ice box kutijama – jacerama?

Termo plastične kopče
Termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće, otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg.

 Ručke-konop
Icey-Tek je jedini brand koji koristi ručke-konop. Svojom čvrstoćom osiguravaju podizanje i najvećeg tereta te daju sigurnost na Vašem odmoru.

Panti-šarke
Icey-Tek je ovim osigurao najbolji sistem zatvaranja i prijanjanja poklopca kutije. 
Panti-šarke su varene za kutiju i dodatno pričvršćene sa 6 nehrđajućih vijaka.

Izolacija 
Icey-Tek radi pod pritiskom ubrizganim ICI polietilenom. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana.

Gumena brtva poklopca
Koristi se gumena brtva od 3 mm.

Odvodni ventili
Sve Icey-Tek kutije imaju 25mm odvodne ventile. To omogućuje jednostavno održavanje i ispuštanje otopljenog leda.

Uvezen iz SAD-a, termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće, otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg. Icey-Tek je jedini Brand koji koristi ručke-konop. Svojom čvrstoćom osiguravaju podizanje i najvećeg tereta. Panti-šarke su varene za kutiju i dodatno pričvršćene sa 6 nehrđajućih vijaka. ICEY-TEK radi pod pritiskom ubrizganim ICI polietilenom. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana. Ova ICE BOX kutija je tako dobra, da ju je i NASA koristila na jednoj od svojih zadnjih shuttle misija! 

Prednosti:

 • Veliki izbor dimenzija
 • Robusne i lagane
 • Hlade i do 10 dana!
 • Dupla izolacija
 • Ne boji sadržaj i ne zadržava miris!
 • Lako za čišćenje
 • Ručke od konopa
 • Izdržljive panti-šarke
 • Mogućnost zaključavanja
 • Opcijski jastučići
 

Kupite i povezane proizvode: