Boss Marine MR1000 pojačalo

1000W 4-kanalno Full Range, Klasa A/B pojačalo

  • 1000W
  • Izlaz: 4, 3, 2 kanala
  • 188W x 4 RMS @ 2 ohm
  • 94W x 4 RMS @ 4 ohm
  • 375W x 2 RMS Bridged @ 4 ohm
 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 464,00 € 3496,01 kn
WEBSHOP CIJENA: 417,60 €
 
3146,41 kn
 
 
 
Šifra proizvoda: MR1000
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

• Zaštita od atmorsferskog utjecaja 1000 W MAX snaga, 4 kanala 188 W X 4 RMS @ 2 ohm 94 W X 4 RMS @ 4 ohm 375 W X 2 RMS premošteno @ 4 ohm
• Full Range, Klasa A/B, MOSFET napajanje
• Visoki i niski ulazni naponi
• Fiksni filter visokih tonova, varijabilni filter niskih tonova, varijabilni filter basova
• Daljinsko upravljanje Subwoofer-om

2 Ohm stabilan
Najniža impendancija dozvoljena kod ovog pojačala je 2 ohm. Pojačala koaj su stabilna pri 2 ohm-a daju više izlazne snage što rezultira većim volumenom. Ovo pojačala može bez problema opsluživati zvučnike ili subwoofere sa svim kanalima pri opterećenju od 2ohm.

Bass Boost
Ova mogućnost je ugrađena u pojačalo i omogućava vam da namjestite nivo basova prema subwoofer-u ili zvučnicima.Zavisno od pojačlu opseg je od 0 do 12dB ili od 0 do 18dB.

Premostiv
Premostiti pojačalo znači kombinirati kanale multikanalnog pojačala da bi se dobila veća izlazna snaga.Na primjer,kod 4-kanalnog pojačala,kanali 1 i 2 se mogu koristiti za zvučnike, a kanali 3 i 4 se mogu premostiti da se dobije više izlazne snage za subwoofer

Klasa A/B
Pojačala klase A/B su već odavna poznata po svojoj sposobnosti da proizvedu visoku kvalitetu zvuka sa većom učinkovitosti nego pojačala čiste Klase A. Mi smo razvili specifične linearne strujne krugove koji dodatno reduciraju distorziju, a u isto vrijeme povečavajući kvalitetu zvuka i izlaznu snagu.

Filteri
Ugrađeni filteri omogućavaku vam da krojite zvuk koji vaš sistem treba. Filteri visokih tonova propuštaju samo frekvencije iznad postavkjenih frekvencija da prolaze kroz zvučnike, a filteri niskih tonova propuštaju samo frekvencije ispod postavljenih frekvencija do subwoofera tako da vaši zvučnici i subwooferi rade učinkovitije i efektnije.

Fully Marinized
Fully Marinized je pojam koji koristimo za naše Marine i Outdoor proizvode koji su vodootporni. Integrirali smo visokokvalitetne vodonepropusne materijale plus specijalne UV premaze za plastične površine, specijalne premaze za zaštitu električnih sklopova i elemenata da bi zaštitili proizvode od teških vremenskih utjecaja i korozije

Visoki i niski ulazni naponi
Pojačala sa mogućnošću rada sa malim i velikim ulaznim snagama omogućava fleksibilnost pri izradi audio sustava,koristeći bilo virtualne ili tvorničke jedinice izvora.“High level inputs“ (nivo zvučnika) prihvaća signal iz zvučnika, dok „low level“ (RCA) ulaz prihvača signal pretpojačala vanjskih jedinica.

MOSFET
MOSFET se koristi ili kao prekidač ili da pojača signal. MOFSET je superiorniji u odnosu na druge FET, zato što treba manje struje da bi radio,što ga čini prihvatljivijim za audio sustave u automobilima.

Zaštita
Ukoliko se pojačalo pregrije,termalna zaštita će ugasiti pojačalo i omogućiti mu da se ohladi dok ga ponovo ne upali. U slučaju kratkog spoja kod zvučnika,zaštita će prekinuti signal i ostati u tom stanju dok se kratki spoj ne riješi. Ove dodatne mogućnosti zaštite pružaju vam mirnoću znajući da spojačalo konstantno motri uvjete u kojima radi da bi se zaštitilo.

Subwoofer regulator
Ožičeni subwoofer regulator, ugradiv radi lašeg pristupa,je već duže vrijeme popularan dodatak našim pojačalima.Regulator vam omogućava kotrolu subwoofera za optimalan zvuk koji odgovara vašem osobnom ukusu i okruženju u kojem slušate glazbu.

Podesiva ulazna osjetljivost
Podesiva ulazna osjetljivost daje vam slobodu da spojite pojačalo sa bilo kojom vanjskom jedinicom i da budete na miru da će pojačalo raditi u opsegu vanjske jedinice te da ćete moći kontrolirati volumen putem vanjske jedinice na način na koji je dizajniran.

  • pojačalo
  • high input kabel s konektorom
  • output kabel s konektorom za zvučnike
  • kit za ugradnju
  • dokumentacija

 

Kupite i slične proizvode: