Honda ECT 7000 agregat za dugotrajan rad

 • Motor: Honda GX390
 • Maksimalna snaga 4000 W / 7000 W***
 • Dimenzije (mm) D 800 x Š 550 x V 540
 • Težina 77 kg
 
 
CIJENA:
REDOVNA CIJENA: 2.290,00 € 17254,01 kn
WEBSHOP CIJENA: 2.175,50 €
 
16391,30 kn
 
 
 
Šifra proizvoda:
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica

Honda ECT 7000 agregat za dugotrajan rad

Modeli EC asortimana su pčele radilice našeg asortimana agregata. Njihova glasovita izdržljivost i minimalni zahtjevi održavanja čine naše robusne agregate EC asortimana izborom potrošača, mehaničara i poluprofesionalaca. Dizajnirani su s temeljnom vrijednošću jednostavnog dizajna za pouzdano pokretanje i iznimnu izdržljivost osiguravajući sirovu energiju za aparate u najtežim uvjetima rada, od najgrubljeg okoliša do najokrutnijih i najzahtjevnijih hitnih situacija. Pokretani našim, 4-taktnim motorima komercijalnog GX asortimana oni su iznimno pouzdani zahvaljujući Oil Alert™ funkciji koja gasi motor ako razina ulja padne ispod sigurne razine, sprječavajući skupa oštećenja. Svaki agregat EC asortimana nudi električnu energiju dvojnog napona sa sigurnosnim osiguračem koja je idealna za rad motornih alata nižeg, kao i uređaja standardnog napona. Motor i alternator imaju gumene nosače unutar cjevastog čeličnog okvira, obojenog posebnom bojom koja onemogućuje klizanje ruku, a omogućava smanjenje vibracija, povećanu zaštitu i lako podizanje.

Tehničke karakteristike

 • Motor:Honda GX390
 • Maksimalna snaga 4000 W / 7000 W***
 • Nazivna (radna) snaga 3600 W / 6500 W***
 • Nazivni napon (V):230/400
 • Spremnik goriva 6,2 L
 • Nazivno vrijeme rada 2h15
 • Dimenzije (mm) D 800 x Š 550 x V 540
 • Težina 77 kg
 • Razina buke (2000/14/EC, 2005/88/EC) 97dB(A)
 • Utičnice:16A-230V x2 32A-230V x1
 • 32A - 230V 

*** Prikazane 2 vrijednosti izlazne snage odnose se na monofazni i trofazni izlaz.

Značajke

AVR

Karakteristika mnogih Honda agregata je Automatski regulator napona ili AVR (Automatic Voltage Regulator), dizajniran da neprekidno regulira napon. Regulacija snage je elektronički kontrolirana, što omogućava bolju stabilnost napona i frekvencije. AVR pomaže održati proizvedeni napon konstantnim i manje ovisnim o opterećenju. To znači da rjeđe dolazi do pada snage ili skokovitog rasta snage. AVR tehnologija znatno unapređuje učinkovitost i radni vijek aparata s jalovim opterećenjem.

Naš asortiman agregata

Pokretani 4-taktnim motorom našeg poznatog komercijalnog GX asortimana, inovativni Honda agregati dizajnirani su da budu siguran izvor visoke kvalitete i pouzdane snage. Razvijeni kako bi se nosili s najtežim uvjetima okoline i za najzahtjevniju profesionalnu primjenu oni izvršavaju svoje zadatke s ohrabrujućom lakoćom i učinkovitošću. Moćni, praktični i lako prenosivi, karakteristike su zbog kojih Honda agregati nemaju dostojnog suparnika.

Primjena u kućanstvu

Honda agregati osiguravaju energiju visoke kvalitete Vašim kućanskim aparatima. Svi kućanski aparati, za razliku od robusne profesionalne opreme, vrlo su osjetljivi na kvalitetu električne energije. Iz tog razloga Honda je razvila agregate visoke tehnologije koji proizvode napon dobre kvalitete i iznimno stabilne frekvencije. Time se Vašoj opremi omogućava postizanje maksimalne učinkovitosti i osigurava dugotrajnost aparata. Preporučeni proizvodi: Prijenosni agregati.

Polu-profesionalna primjena

Kada Vam treba samo električna energija i pouzdan proizvod. Tipična primjena Honda agregata je za pokretanje robusne industrijske opreme, a također i za iznimne situacije u kojima je pouzdanost prioritet. Preporučeni proizvodi: Agregati za dugotrajni rad.

Profesionalna primjena

Za one koji trebaju najbolje od najboljeg. S Honda agregatom, pokretanim našim pouzdanim motorima poznatim širom svijeta možete očekivati kvalitetan proizvod. S agregatima kvalitetu električne energije je teško odrediti: samo priključite svoj električni uređaj i on radi. Profesionalci ne samo da trebaju jak i izdržljiv agregat, nego i sigurnost da će svaki aparat koji se priključi raditi maksimalnom učinkovitošću ne gubeći snagu. Dugoročno gledano, korištenje električne energije loše kvalitete oštetiti će i skratiti životni vijek Vašeg aparata. Preporučeni proizvodi: Agregati za dugotrajan rad visoke učinkovitosti, Agregati visoke tehnologije za dugotrajan rad, Agregati visoke tehnologije za lako premještanje.

Kategorije:
OSTALOAgregati Honda Mosa Fogo
 
Poveznice:
Nema poveznica
 

Kupite i slične proizvode: